browse our complete collection of iced out replica en ingles.affronding the diverse wants of comsumers, reddit what is a fake rolex worth would certainly do their utmost.

https://www.traditionrolex.com/44

Om oss

Hållbara transporter med kvalitet i fokus – Traveller Buss din partner för tryggare resor!

Traveller Buss AB grundades redan 1964 av entreprenören Rolf Friberg, som då bedrev Traveller AB som en resebyrå. Det dröjde fram till 1967 innan företaget köpte in sin första buss, då startskottet gick för vad som skulle komma att bli en succé – Traveller Buss AB!

År 2003 förvärvas bolaget av Bergkvarabuss som då var Sveriges största privatägda bussbolag, vilket gav oss utökade resurser och bredare geografisk spridning. Vi tillhör idag Mekka Traffic Group koncernen där bland annat Bergkvarabuss AB, Fårbobuss AB ingår vilket ger oss ett stort geografiskt upptagningsområde och en gemensam tillgång på ca 1300 fordon.

Idag är Traveller Buss ett välkänt varumärke på Stockholms gator. Vi erbjuder er högklassiga miljövänliga bussresor med högt fokus på kundrelationer och ett säkerhetstänk i framkant!

Traveller Buss har idag tre huvudsakliga affärsområden – Beställningstrafik/chartertrafik Skolskjutstrafik och Närtrafik.

 

Beställningstrafik

Vi är också en av Stockholms största leverantörer inom beställnings- och chartertrafik. Beställningstrafik innebär att vi hyr ut bussar med förare till företag, privatpersoner, föreningar och skolor i hela Sverige. Hos oss kan man boka en buss för en kortare transfer eller för en längre resa som sträcker sig över flera dagar. Uppdraget utformas helt efter kundens önskemål och vi kör både inrikes och utrikes. Koncernens omfattande geografiska spridning och stora bussflotta gör vår tillgänglighet och flexibilitet svårslagen.

Inom detta segment erbjuder vi även tilläggstjänster såsom catering eller kringarrangemang. Våra professionella resesäljare jobbar hårt för att skräddarsy resan i enlighet med kundens önskemål.

 

Skolskjutstrafik

Traveller Buss är en av regionens största leverantörer av skolskjuts. Inom detta område är avtalen offentligt upphandlade för kommuner och regionala kollektivtrafikmyndigheter. Totalt används ca 60 fordon dagligen dedikerade för skolskjutstrafiken.

 

Närtrafik

Närtrafik är ett av Traveller Buss största affärsområde. Närtrafiken är tänkt för att förenkla som ett alternativ till traditionell färdtjänst.

Förarna är specialutbildade och handplockade för att ta extra hänsyn till resenärernas särskilda behov. Närtrafiken består av lättillgängliga bussar med låga golv och är öppen för alla resenärer med SL:s färdbevis.